Koska vaalit ovat kohta ohi, on kenties hyvä tutustua seuraavaan:

 

Tyylikkään köyhäilyn taito:
Hassua kyllä kirja löytyy joko sidottuna tai pokkarina, vain 9 E...
Takasivun kuvaus:
Älä missään tapauksessa omista mitään. Se tekee onnettomaksi.

Kadehditko rikkaita? Masentaako rahan puute? Älä huoli, uudet tuulet ovat jo täällä: tulevaisuuden trendi on köyhäily!

Taloudellista alamäkeä voi lasketella tyytyväisesti, iloiten ja ennen kaikkea tyylikkäästi. Tyylikkään köyhäilyn jaloa taitoa voi soveltaa autoihin, lomamatkoihin, asuntoon, vaatteisiin, ruokaan ja lasten kasvatukseen. Rikastuminen ei tarkoita kirstuun kilahtavia roposia, koska todellisia nautintoja ei kuitenkaan voi ostaa. Ylellisyys on sitä, että voi elää myös ilman. Tyylikkäästi köyhäillen elämän parhaista asioista ei tarvitse luopua, vaikka tilin saldo pienenisi.

Kreivi Alexander von Schönburg tietää mistä puhuu; hänen perheellään on viidensadan vuoden kokemus sosiaalisesta alamäestä. Tyylikkään köyhäilyn taito on älykäs ja viihdyttävä julistus kerskakulutusta vastaan - ja onnellisemman elämän puolesta.

Täältä voi lukea, pienen näytteen:
http://www.atenakustannus.fi/index.p...4&kirja_id=289

Lue näyte teksti-laatikosta

Myös filosoofeja on käsitelty kirjasessa, mikäli se vastaa "kirjailijan tarkoitusta, näyte:

" Tämän periaatteen luoja on Epikuros: vältä nautinnonhalua – ei siksi että aistilliset nautinnot olisivat pahasta, vaan yliannostusta seuraavan krapulan takia. Epikuroksen mukaan ajoittainen nautinnon puute parantaa nautintokykyä."

Huippu "köyhäilijälle" vinkki:
Kirjastoluokka: T84.2

Tämä on nimittäin tärkeää kaikille jotka omistavat esim. kiinteistön ym sillä kaikki verot-, energia-, liikennemaksut tulevat nousemaan hyvinkin rajusti...

Kaikkia ei tarvitse ottaa vastaan ohimosuoni pullistellen...

Miksi siis et ottaisi rennosti ja tyynesti tulevat elintasolaskut, vaan ikään kuin gepardin ketterästi kävelet pää pystyssä;  kuten tekevät lähi-idästä ja Afrikan sarvesta meille tulleet " kanssamatkustajat korvaamaan tulevaa työvoimapulaa "

Alleviivatun bongasin SDP:n kotiinkannetusta vaali-aviisista...Pistin heti  sytyke laatikkoon

Muuten heitin myrkynvihreän-puolueen vaali-lehden avaamattona, keittiön uuniin, joka riemusta rätisi...Bytheway...Oleko tutustunut Nesteen, hallinoneuvoston pj. Heidi Hautalan kommenteihin; kun on kysytty "Miksi Neste potkii orangit ja alkuasukkaat pois mailtaan...uuden ja uljaan palmu-öljyn tieltä ?"

No, en ole minäkään lukenut koska arvon rouva ei vastaa...vaikka kysyttäisiin...

Ihmettelen etteivät vaali-kyselijät ja kommentaattori ole tätä kysyneet...Ei minkään valtakunnan sähköisissä-tai printtimediassa...Siitä vaan kysymään media-haastattelijat...Annan luvan.