Ruotsissa nähdään tarkemmin kuin Suomessa

                                                      Uutta

Vanhojen hallituspuolueiden yritys islamisoida Suomi

Ruotsalaisen Kansanpuolueen Stefan Wallin ja kokoomuksen Kimmo Sasi (Sharia-lain kannattaja) ovat innokkaimmat puolueidensa edustajat, jotka haluavat tehdä Suomesta islamilaisen valtion. Tällaisia ehdotuksia ei ole vielä yksikään poliitikko ehdottanut edes Ruotsissa!!!  Ruotsista tulee muslimienemmistöinen valtio 20 vuoden kuluttua. Ruotsalaisten syntyvyyskerroin on 1.3 ja muslimien on 8.2 !!!

Olen aikaisemmin pitänyt edellä mainittuja poliitikkoja sivistyneinä, en voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin että he ovat epäisänmaallisia, Suomen kansan pettureita. Kun aidot suomalaiset estävät moskeijoiden rakentamisen ja islamin leviämisen Suomeen niin se ei ole rasismia eikä rajojen sulkemista vaan tervettä reagointia ja rakkautta isänmaata ja omaa kristinuskontoa kohtaan!

Koska RKP:n ja kokoomuksen muut kansanedustajat ja ehdokkaat eivät sanoudu irti Wallinin ja Sasin islamlausunnoista ja vaatimuksista, tämä merkitsee sitä, että se on myös molempien puolueiden kanta. Suomen kansa ei voi hyväksyä tällaisia puolueita, olen varma, että niin kokoomus kuin RKP tulevat kärsimään karvaan tappion 17/4 -11

RKP saa olla pois hallituksesta seuraavat 35 vuotta.

Suomen asiat ovat todella retuperällä. Pidän suorastaan käsittämättömänä miten Suomen eduskunta – hallitus neljässä vuodessa ovat saaneet aikaan kaiken tämän; lisääntynyt maahanmuutto, islamin tukeminen ja hyväksyntä, kansan köyhtyminen ja lasten/nuorten pahoinvointi, tuloerot, EU-lakien tulkinta Suomen edun vastaiseksi, maanviljelijöiden ja maaseutuväen kiusaaminen ja ahdistelu, ympäristöhegemonia, moraalittomuuden hyväksyminen, kristinuskon halveksunta jne.

En ihmettele yhtään, jos Perussuomalaiset saavat 23% ja Kristillisdemokraatit 15%  Suomen kansan äänistä. Kyllä suomalaiset äänestäjät huomaavat mihin vanhat puolueet ovat Suomea ja kansalaisia viemässä! Nämä eduskuntavaalit ovat koko Suomen aikaisen historian tärkeimmät vaalit !!!

Vaaliterveisin Prinssi Kullervo Ruotsi